Managed hosting door True

Yourhosting integreert Vevida en stopt met naam

Naam Vevida verdwijnt binnenkort

 

Webhostingbedrijf en clouddienstverlener Yourhosting uit Zwolle neemt Vevida uit Groningen definitief over. Voor het einde van dit jaar verdwijnt de naam Vevida. Dat maken de twee ondernemingen vandaag bekend.

Met ruim tweehonderdduizend zakelijke klanten is Yourhosting een van Nederlands grootste hostingproviders. Naast webhosting, domeinnamen, ssl-certificaten en Wordpress-diensten, levert de onderneming ook ondersteuning op Microsoft 365-producten en op de online-back-upproducten van Acronis. Het bedrijf ging van start in 2004.

Vevida biedt webhosting, domeinnamen, e-maildiensten en dedicated Windows-webservers en databaseservers op technologie van MySQL en Microsoft SQL. Het bedrijf werd opgericht in 1997 en ondersteunt ruim vijftigduizend klanten. Zowel Vevida als Yourhosting zeggen zich te onderscheiden met enthousiaste, persoonlijke dienstverlening.

Voordelen

De overname van Vevida werd een jaar geleden aangekondigd. Het heeft volgens dit bedrijf geen gevolgen voor de dienstverlening. De krachtenbundeling gebeurt op de achtergrond, aldus een bericht aan de klanten. Voordelen van de overname zouden zijn dat de diensten sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder worden, dat de service verbetert en dat meer diensten kunnen worden aangeboden. Eind dit jaar verdwijnt de naam Vevida en gaat de dienstverlening verder onder de naam Yourhosting.

Yourhosting is onderdeel van Total Webhosting Solutions (TWS), dat op zijn beurt deel uitmaakt van Strikwerda Investments, het investeringsbedrijf van de Friese multimiljonair Rinse Strikwerda. Ook hostingpartijen Argeweb, QDC, Versio, PC Extreme, Realhosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada en Reviced Cloud Services zijn onderdeel van TWS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7235076). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.