Managed hosting door True

Plasmon benoemt nieuwe director of sales EMEA

 

Plasmon, leverancier van professionele storage-systemen, heeft Paul Devine aangesteld als director of sales EMEA voor Raidtec Solutions.

In deze functie is Devine verantwoordelijk voor alle aspecten van productontwikkeling en -verkoop rondom de Raidtec Solutions productlijn. Tevens zal Devine op EMEA-niveau het bestaande channel- en partnernetwerk uitbreiden.

'Voor mij is dit een grote uitdaging en ik verheug me erop bij Plasmon in dienst te komen na de overname van Raidtec, een voor Plasmon belangrijk moment,' zegt Devine. 'Een van de aantrekkelijke kanten van deze baan is dat Plasmon veel middelen beschikbaar stelt voor de Raidtec Solutions productlijn. Deze investering brengt zijn waarde nu al op met de introductie van een nieuwe lijn geavanceerde RAID-producten,'

Devine is afkomstig van Promise Technology waar hij werkzaam was als marketing director EMEA. In zijn loopbaan, die drie decennia bestrijkt, deed Devine op het gebied van opslag en opslagproducten brede kennis en ervaring op bij onder meer Adaptec en DPT.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/718993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.