Managed hosting door True

Verisign stuurt werknemers op vakantie

 

HAARLEM - Het Amerikaanse internetbedrijf Verisign heeft zijn werknemers nadrukkelijk gevraagd in het tweede en derde kwartaal vakantiedagen op te nemen.

Daarmee hoopt het bedrijf kosten te kunnen besparen. Zo’n drieduizend medewerkers is gevraagd in het tweede kwartaal, dat eindigt op 30 juni, drie betaalde vakantiedagen op te nemen. Een deel van het personeel heeft daar inmiddels al gehoor aan gegeven. Ook in het derde kwartaal ziet Verisign zijn personeel graag drie dagen vrij nemen. Het liefst in de eerste week van juli, want dan hebben de werknemers meteen een hele week vakantie. Op 4 en 5 juli wil Verisign de deuren namelijk toch al dicht doen, vanwege de viering van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag.   Verisign is niet het eerste bedrijf dat op deze manier de kosten wil terugbrengen. Ook Sun en HP hebben hun medewerkers gevraagd om in de eerste week van juli een vakantie te plannen. Overigens hoeven de klanten van de drie bedrijven niet in paniek te raken, want alle essentiële functies blijven bezet. De werknemers die tijdens de vakantie doorwerken, nemen hun drie vrije dagen later in het kwartaal op.   Jeroen Bezem  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7158). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.