Managed hosting door True

Dissit gaat Trust distribueren

 

Dissit,leverancier van inkcartridges, toners, papier en computeraccessoires is vanaf heden een nieuwe officiële distributeur voor het Trust assortiment in Nederland.

Na positieve onderhandelingen tussen Dissit en Trust International is nu de coöperatie gestart met de introductie van het ’Trust & Dissit schap’, een volledig gevuld schap bestaande uit 28 van de populairste Trust producten. Dissit verwacht na de introductie van dit concept, dat deze zomer plaatsvindt, het aanbod van Trust producten uit te kunnen breiden.
Volgens Trust streven beide bedrijven naar gelijke doelstellingen, namelijk het leveren van een breed assortiment producten waarbij service en kwaliteit voorop staan.
'Tevens zorgt de expertise op het gebied van distributie en merchandising van Dissit, samen met het assortiment producten van Trust, voor een goede service in het verkoopkanaal. Met behulp van het Trust & Dissit schap én het bijbehorende promotiemateriaal kunnen we het assortiment goed en compleet presenteren aan zowel de retailer als de consument" aldus Arjo van Kan, Commercial Manager bij Dissit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/709917). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.