Managed hosting door True

Kender Thijssen is Sun-reseller van het jaar 2005

 

Bij het afsluiten van het boekjaar 2005 hebben Sun Nederland en Access Distribution de titel van Reseller van het Jaar 2005 toegekend aan Kender Thijssen.

De sterke focus van Kender Thijssen op het Sun-platform, de continue aandacht binnen de marketing communicatie-uitingen voor Sun en ook de ontwikkeling van de omzet waren de belangrijkste redenen voor deze award.

Voor de titel Reseller van het jaar 2005 waren drie partijen genomineerd: Kender Thijssen, Getronics en Dataman. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op Landgoed Dennenburg in Driebergen vorige week mocht Kender Thijssen uiteindelijk de titel en bijbehorende plaquette in ontvangst nemen.

Robert Jan Dullaart, marketing manager Access Distribution: 'Kender Thijssen heeft laten zien niet alleen veel kennis in huis te hebben van de Sun-platformen maar deze ook actief uit te dragen naar hun klanten. Kender Thijssen heeft in Nederland een veel gelezen periodieke uitgave die geheel gewijd is aan Sun: de Sun Insider News, speciaal gericht op de Sun-gebruikers met informatie op maat. Daarnaast wordt ook in de andere uitgaven van Kender Thijssen, zoals de bladen SpeKTrum en PerspeKTief, regelmatig aandacht besteed aan Sun. Dit levert resultaat op in de vorm van omzet. Onze waardering voor de inzet van Kender Thijssen heeft nu vorm gekregen in deze welverdiende titel.'

Johan Muit, business team manager Kender Thijssen: 'Partners zijn voor ons vanzelfsprekend belangrijk en we investeren dan ook veel in de relaties. Want alleen met behulp van onze partners kunnen wij onze klanten goed adviseren en passende oplossingen bieden. Sun levert uitstekende producten die we dan ook graag onder de aandacht willen brengen. Dat onze inspanningen nu gewaardeerd worden met deze titel doet ons veel plezier.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/709894). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.