Managed hosting door True

Computable zendt Awards 2020 live uit

Bekendmaking 21 winnaars, veranderende tijd staat centraal

 

Time for change veranderende tijd

Ook Computable heeft te maken met veranderende tijden vanwege Covid-19. Het op- en afschalen van maatregelen wil dat de ict-vaktitel zijn Computable Awards 2020 niet tijdens een grootschalige evenement kan uitreiken. Maar de uitreiking gaat wél door, zelfs met een klein publiek en vanuit het Scala Theater in Utrecht. Het event, op dinsdag 24 november om 20.30 uur, is live te volgen via de website van Computable. De avond wordt gepresenteerd door Eva Brouwer.

Het thema van de Computable Awards 2020 is met ‘changing times’ volledig toespitst op de veranderende tijd waarin wij leven. Via een inhoudelijk programma gaan we in op de rol van digitalisering in deze fluctuatie en kijken we hoe het fundament, de mens, de toekomst en het hart van de samenleving zich omvormen vanwege en misschien ook wel dankzij corona.

Programma en gasten

Naast de bekendmaking van in totaal 21 winnaars zal er ook een inhoudelijk programma zijn met keynotes van Marlies Schijven, professor of surgery bij het Amsterdam UMC en chief medical information officer bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over digitalisering in de zorg. Ook verzorgt zij een vraaggesprek met Ruud Koolen, directeur Dutch Health Hub bij Jaarbeurs, over health-tech. Daarna is het de beurt aan Nanda Piersma, professor responsible it bij de Hogeschool van Amsterdam en wetenschappelijk directeur van het HvA Expertise Center for Applied Artificial Intelligence. Zij vertelt over de toepasbaarheid van artificial intelligence.

Ook is er een discussiegesprek over ai in de zorg en vertelt Centralpoint-oprichter Sebastiaan Hooft tijdens de avond zijn levensverhaal en ondersteunt hij het geheel als dj met muziek. Commercieel directeur van de Jaarbeurs, Peter van der Veer, zal tot slot nog ingaan op de veranderende tijden voor Jaarbeurs, veranderingen waarop de evenementenorganisatie onder andere inspeelt met het tijdelijke corona-proof theater Scala.

Juryleden en bedrijfsbezoekjes

Ook zullen vier leden uit de hoofdjury van de Computable Awards 2020 acte de présence geven. Stijn Grove, managing director van de Dutch Data Center Association, zal ingaan op datacenters als fundament van de ict-markt en Fred Streefland, directeur cybersecurity bij Hikvision, geeft een update over hoe we er in Nederland op securityvlak voorstaan en hoe belangrijk de rol van digital forensics aan het worden is. Jurylid Ruud Mulder, presales lead account systems engineers (local & central government) bij Dell, zal zich focussen op het belangrijkste aspect van organisaties, de mensen, en deelt zijn visie over samenwerking in projecten. Bart van der Mark, head of banking and insurance Benelux and Nordics bij Atos, tot slot neemt de kijkers mee in een aantal digitaliseringstrends en innovatieve ontwikkelingen en laat zien hoe belangrijk tech-startups zijn voor onze toekomst.

Doordat de uitzending van de Computable Awards 2020 niet langer zal gaan duren dan anderhalf uur, zullen niet alle Awards daadwerkelijk worden uitgereikt. Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman trekt met een cameraploeg het land in om enkele winnaars te verrassen, maar hij zal niet iedereen kunnen bezoeken. Daarom zullen ook enkele Computable-collega’s specifieke regio’s in Nederland aan gaan doen om de winnaars hun beeldjes te gaan overhandigen en hen natuurlijk op de foto te zetten. Met winnaars die niet dezelfde avond hun beeldje ontvangen wordt contact opgenomen om zo snel mogelijk alsnog een bezoekje van Computable te krijgen.

Live stream

De live uitzending van de Computable Awards 2020 is dinsdag 24 november 2020 vanaf 20.30 uur te volgen via de website van Computable, via Vimeo en via de LinkedIn-pagina van Computable. De link via de Computable-website waar de live uitzending is te volgen is awards.computable.nl/live.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7096889). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.