Managed hosting door True

DB+ en Venéco fuseren tot één it-leverancier

 

Puzzel

Telecom- en it-leveranciers DB+ uit Wateringen en Venéco uit Maasdijk fuseren. Reden is volgens de partijen de groeiende vraag vanuit de markt naar één leverancier voor telecom en it. De nieuwe onderneming, die nog geen naam heeft, gaat opereren vanuit het DB+-kantoor in Wateringen.

De twee partijen zijn geen onbekenden van elkaar. Al in 2011 nam telecomdienstverlener DB Telecom een belang van 50 procent in Venéco. Nu is dan besloten tot een volledige integratie, waarbij DB+ telecom-specialist en Venéco it-specialist is. DB+ en Venéco werken samen met partners als Microsoft, KPN, Vodafone, HP, Cisco en T-Mobile. 

Integratie loopt

"Planning is om halverwege 2021 onder een nieuwe naam verder te gaan"

De bedrijven integreren de komende maanden stap voor stap. Planning is om halverwege 2021 onder een nieuwe naam verder te gaan. Het hele bedrijf komt dan ook onder één dak: de huidige DB+-vestiging in Wateringen. Overigens blijft de vestiging van Venéco in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer behouden. Hier krijgen studenten de kans om nieuwe technieken in de praktijk te brengen en hoopt het gefuseerde bedrijf nieuw talent aan te trekken.

ADO Den Haag

De fusiepartner blijven ook sportclub ADO Den Haag sponsoren, wat voorheen door Venéco gebeurde. De rugsponsor uit het Westland verlengde zijn contract tot medio 2023. Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag schrijft op de site van de club: ‘Namens de gehele club feliciteer ik Venéco en DB+ van harte met hun krachtenbundeling. Dankzij deze fusie zullen beide bedrijven samen mooie nieuwe stappen kunnen zetten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7096086). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!