Managed hosting door True

McDOS neemt Tornado Belgium over

 

McDOS international bv heeft de Belgische distributeur Tornado overgenomen. Met deze overname gaat McDOS haar activiteiten na Duitsland nu verder uitbreiden naar België.

Tornado Belgium is distributeur van onder andere modems, scanners en computer accessoires, maar heeft met Tornado Network Services eveneens een business unit voor alles wat met VoIP en Internet te maken heeft.

Frans Hendriks, directeur van McDOS was al geruime tijd van plan om de activiteiten van McDOS in België uit te breiden, maar nam de tijd bij het uitzoeken van een geschikte overname kandidaat. Door deze overname is McDOS ook helemaal klaar om kant en klare VoIP oplossingen aan te bieden in Nederland. Met het onderdeel Tornado Networking Services (TNS) heeft Tornado inmiddels een vooraanstaande positie opgebouwd in België.

Met de overname zal het assortiment van Tornado Belgium worden uitgebreid met producten die McDOS international ook in Nederland voert, mits deze in België gevoerd mogen worden. De "letter of intent" is getekend en de verwachting is dat binnen een maand de overname en assorimentsaanpassingen zijn voltooid.

 

Lees meer in CRN 13 van donderdag 7 juli

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/704867). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.