Managed hosting door True

SCC benoemt management application packaging center

 

ICT-dienstverlener SCC heeft de rol van Marcel van der Meer, manager professional services Benelux, uitgebreid met de verantwoordelijkheid voor de nieuwe application packaging-divisie.

Deze application packaging divisie is onlangs bij SCC geformeerd om aan de vraag in de Europese groeimarkt van application packaging te voldoen.

Application packaging is de verzamelnaam voor alle activiteiten die te maken hebben met softwarebeheer, zoals: configuratie, distributie en installatie van applicaties, patches, upgrades en updates binnen een organisatie. Zo worden de kosten van bijvoorbeeld migraties en het up-to-date houden van de bestaande applicatieset geminimaliseerd en ict-beheer vereenvoudigd.

Van der Meer (35) is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het European application ackaging center dat is opgezet bij SCC’s hoofdvestiging in Bodegraven. Dit centrum handelt de application packaging opdrachten van alle Europese klanten af.

De technische leiding van de divisie is in handen van Renee Kloosterziel (26), onlangs aangesteld als team leader European packaging center bij SCC. Hij was eerder werkzaam bij onder meer Lindeberg IT Solutions en LogicaCMG. Het centrum beschikt nu over 10 medewerkers en zal in het verloop van dit jaar groeien naar een omvang van ruim twintig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/698258). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.