Managed hosting door True

Edu van Deursen verlaat Azlan-organisatie

 

Edu van Deursen, countrymanager Azlan Benelux, vertrekt bij de Azlan-organisatie. Een reden voor het vertek wordt er niet gegeven.

In een korte brief laat Van Deursen weten: ‘De afgelopen 22 jaar is het mij een groot genoegen geweest om met vele business partners van AKAM, Azlan en Tech Data samen te werken. Met het voltooien van de integratie tussen Azlan en Tech Data sluit ik deze periode af. De focus van Azlan Network Distribution blijft erop gericht om u te blijven ondersteunen op het gebied van onder andere Cisco Systems, Nortel Networks, Enterasys, RSA security, SonicWall, HP Networking, Novell, 3Com, Eicon, Netgear, Axis, D-Link en LinkSys. U kunt gebruik blijven maken van de kennis van onze interne en externe productspecialisten en u blijft toegang behouden tot onze lokale voorraden en onze centrale voorraad in Magna Park. Met onze nieuw gevormde organisatie zijn wij in staat om u als onze klant nog beter te bedienen. De combinatie van de specifieke product- en marketingkennis van Azlan gecombineerd met de schaalgrootte van en efficiency van Tech Data maken ons tot een partner met een unieke propositie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/697784). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Edu, je hebt goed werk geleverd en datzelfde langer dan menigeen zou kunnen. Proficiat!
Groet Cees de la Haye

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.