Managed hosting door True

Europese tak Sharp in zee met TeamViewer

 

Deal handen schudden overname

De Europese afdeling van het Japanse Sharp gaat een samenwerking aan met TeamViewer, dat software maakt voor remote access. Dat moet het voor softwarepartners van Sharp mogelijk maken om een verbinding op te zetten met displays en commerciële schermen.

De technologie voor beheer op afstand maakt het onder meer mogelijk om een display op afstand te bedienen, om apps te installeren en te de-installeren, om apparaatconfiguraties te controleren en om bestanden met het display uit te wisselen. In totaal ondersteunen dertien Sharp-displays de technologie van TeamViewer, allen draaien ze op Android.

Birgit Jackson, commercieel directeur van Sharp Visual Solutions: ‘De samenwerking stelt ons in staat onze partners en klanten te voorzien van de beste supportoplossingen. Daarnaast maakt de samenwerking deel uit van de missie van Sharp om een werkplek van de toekomst te creëren door onze klanten te ondersteunen met een nieuwe generatie technologie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6932653). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.