Managed hosting door True

Dell blijft fraaie cijfers presenteren

 

HAARLEM - De malaise in de computerwereld lijkt aan Dell voorbij te gaan, want opnieuw presenteert de computerfabrikant cijfers die beter zijn dan verwacht.

Over het eerste kwartaal van het lopende boekjaar boekt het bedrijf netto-inkomsten van 457 miljoen dollar. Dat is weliswaar vijf miljoen dollar minder dan een jaar eerder, maar wél meer dan de 435 miljoen dollar die de analisten hadden verwacht. De omzet steeg licht, van 8,03 miljard dollar in het eerste kwartaal vorig jaar tot 8,07 miljard dollar nu. Ook dat is beter dan de analisten hadden verwacht. Zij gingen uit van een kwartaalomzet van 7,86 miljard dollar.   Voor het tweede kwartaal verwacht Dell een omzet van circa 8,2 miljard dollar. Dat is 8 procent meer dan werd genoteerd in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Bij een omzet van 7,61 miljard dollar werd destijds een nettowinst geboekt van 433 miljoen dollar.   Jeroen Bezem  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6930). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.