Managed hosting door True

Nutanix komt met anti-corona-partnerprogramma

 

Geld groei financieel

Cloudspecialist Nutanix presenteert zijn Nutanix Special Financial Assistance Program (NSFAP) om partners te ondersteunen die proberen hun business draaiende te houden in corona-tijden. Het biedt partners verlengde betalingstermijnen voor meer financiële flexibiliteit en betere financieringsmogelijkheden voor klanten via Nutanix Financial Solutions (NFS).

Het partnerprogramma is bedoeld om partners liquiditeit te verschaffen en hen te voorzien van de financiële flexibiliteit om hun organisatie en klanten te kunnen ondersteunen. Geautoriseerde Nutanix-resellers die deelnemen, komen met onmiddellijke ingang in aanmerking voor verlengde betalingstermijnen, zonder additionele kosten. Zij kunnen partners op hun beurt ook verlengde betalingstermijnen bieden. Het programma is beperkt beschikbaar tot 31 mei. Reseller-partners kunnen contact opnemen met hun geautoriseerde Nutanix-distributiepartners om in aanmerking te komen voor NSFAP.

Ook klanten kunnen via Nutanix gebruikmaken van uitgebreide financiële oplossingen. Hieronder valt uitstel van betalingen tot 180 dagen, betalingsplannen op maat, inruil van bestaande assets tegen contanten en zo meer.

Nutanix zet ook versneld andere programma’s in. Nutanix FastTrack for VDI bijvoorbeeld stelt organisaties met een bestaande vdi-omgeving in staat snel duizenden werkers op afstand te onboarden, met snelle inzet van de infrastructuur voor een veilige toegang tot zakelijke apps en desktops. Het omvat speciale incentives voor partners om hen te ondersteunen. Nutanix Work From Home Anywhere (WFA) omvat dan weer een gratis probeerversie van Xi Frame voor dertig dagen, Nutanix’ desktop-as-a-service-oplossing. Deze moet het voor it-beheerders mogelijk maken een veilige virtuele remote applicatie- en desktop-omgeving op te zetten in slechts een paar uur tijd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6920575). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.