Managed hosting door True

Brother in zee met Kofax voor documentbeheer

 

Deal handen schudden overname

Printerfabrikant Brother kondigt een wereldwijde samenwerking aan met softwareproducent Kofax rond een geïntegreerde print management-oplossing voor een aantal Brother-printers.

Gespecialiseerde verkoop- en pre-sales teams van Brother zullen in de toekomst Kofax ControlSuite implementeren bij klanten zodat deze documenten kunnen beheren en beveiligen en informatiestromen volledig kunnen traceren en beheren.

ControlSuite is een oplossing voor het beheren, vastleggen en beveiligen van afdrukken. Informatie-en documentstromen van mobiele- en desktop-apparaten kunnen centraal worden beschermd en beheerd. De software beveiligt en regelt vrijwel elk aspect van de documentdistributie binnen een bedrijf. De uniforme print-, scan- en workflow-processen die worden opgezet, moeten zo voor een hogere productiviteit en efficiëntie zorgen. Daarnaast kunnen automatische audit trails worden opgezet, die bijhouden hoe documenten worden geopend en gebruikt.

‘Bedrijven hebben meer kans op materiële schade als gevolg van een documentgerelateerde inbreuk dan van een gegevenslek’, zegt Chris Marshall, directeur van Brother. ‘De combinatie van Brother-apparaten met ControlSuite biedt een oplossing voor de belangrijkste uitdaging van veilig documentbeheer: ervoor zorgen dat informatie bij de juiste persoon terechtkomt, met behulp van één uniforme, gestroomlijnde oplossing die fouten vermindert en de productiviteit verhoogt.’

Het productaanbod van Brother met de geïmplementeerde Kofax ControlSuite-oplossing, is beschikbaar in loop van 2020.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6905380). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.