Managed hosting door True

BTG/TGG ook in Slack-kanaal corona van ict-sector

 

Vragen

BTG/TGG neemt deel aan een initiatief van brancheorganisaties uit de ict-sector die samen een Slack-kanaal hebben gelanceerd waar men terecht kan met vragen en problemen met betrekking tot het coronavirus. De initiatiefnemers zijn ISPConnect, DHPA, Dutch Data Center Association, Vereniging van Registrars en Fiber Carrier Association.

Het Slack-kanaal is bedoeld voor bedrijven en organisaties in de sectoren van cloud tot telecom, van it tot datacenters, van gebruikers tot vendoren, van klanten tot concullega’s. Iedereen kan er vragen stellen die door de community worden beantwoord. Ook kunnen bedrijven in de branche er terecht om elkaar te helpen en steunen.

'Nu Nederland plotseling moet overschakelen op een totaal andere manier van werken, levert dat tal van vragen, uitdagingen en problemen op', stelt algemeen-directeur Petra Claessen van BTG. 'Als we samen de schouders eronder zetten, komen we deze periode goed door. Daarom lanceren BTG en TGG, samen met vijf andere brancheorganisaties, dit Slack-kanaal waar we als ict/telecombranche elkaar kunnen helpen en steunen.'

Vorige week stuurden de initiatiefnemers een uitnodiging uit naar partijen uit de sector om deel te nemen aan deze vraagbaak.

Het Slack-kanaal is hier te vinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6900668). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.