Managed hosting door True

Xerxes Group legt Document House Limburg vast

 

Xerxes Group schudt de kaarten in het print- en documentlandschap met de overname van Document House Limburg. Tot de Xerxes-groep behoren al de werkmaatschappijen Xtandit, Ricoh Document Center Midden Nederland en DocVisie.

De Xerxes Group helpt zzp’ers en organisaties in het mkb-segment bij het optimaliseren van informatieprocessen. Met de overname van Document House Limburg, gevestigd in Maastricht, hoopt de organisatie haar vertegenwoordiging in het zuiden van het land te versterken.

Verder moet de acquisitie de samenwerking tussen aangesloten werkmaatschappijen verstevigen, waarmee klantrelaties vervolgens ook hun voordeel kunnen doen.

Topman Jo van Onsem van Xerxes Group meent dat de kracht van de Xerxes Group juist in die samenwerking zit. ‘Met de gezamenlijke expertise en het brede portfolio kunnen wij zorgen voor de beste oplossing voor de klant. Ik ben verheugd te mogen verkondigen dat Document House Limburg nu ook deel van de organisatie uitmaakt.’

Gouden stempel

Document House Limburg is eerder door Xerox Nederland benoemd tot Autorised Concessionaire met een gouden stempel, wat zoveel betekent als de zakelijke partner als het gaat om het kunnen managen van documenten.

Ook Xtandit is een van de grote partners van Xerox in Europa en levert vanuit de vestigingen in Woerden en Amsterdam print-, document- en ict-oplossingen. Ricoh Document Center Midden Nederland is op zijn beurt weer leverancier van Ricoh-print-, document- en ict-oplossingen. DocVisie tot slot heeft meer het karakter van een startup en legt een accent op circulair ondernemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6885951). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.