Managed hosting door True

Guardian360 eert partners met Channel Awards

 

Guardian360 Awards 2020

De winnaars van de Guardian360 Partner Channel Awards 2020.

Securityspecialist Guardian360 heeft donderdagavond 20 februari 2020 in de Bunnikse evenementenlocatie De Landgoederij zijn Channel Awards 2020 uitgereikt. Bizway, Intermax Cloudsourcing, Pinewood en SIDN wonnen Awards, net als Aeiko van der Made van PCI Nederland en Lianne Schultz van Exclusive Networks. Eervolle vermeldingen waren er voor Exclusive Networks en Solimas Groep.

Om tot winnaars te komen schakelde Guardian360 een jury in bestaande uit Sander Hulsman, hoofdredacteur van Computable en Channelweb en Marco Mekenkamp, platformmanager bij ChannelConnect. Zij waren onder de indruk van de kwaliteit van de genomineerden en besloten dat naast de zes winnaars er twee eervolle vermeldingen moesten worden uitgereikt.

Pinewood ontving een award voor ‘Best Guardian360 Marketing Program’ omdat zij samen met Guardian360 een internationale marketingcampagne heeft gedaan op een specifieke doelgroep waarbij emailmarketing, advertising en webinars werden ingezet. Intermax Cloudsourcing kreeg een award voor ‘Best Specialized Sales Partner’. Het Rotterdamse bedrijf heeft in 2019 namelijk de grootste omzetgroei gerealiseerd met Guardian360-diensten. De award voor ‘Best Vertical Market Approach’ ging naar Cybersterk van SIDN. Cybersterk wil Nederlandse registrars ondersteunen om Nederlandse bedrijven nog veiliger te maken.

Aeiko van der Made werd uitgeroepen tot ‘Best Guardian360 Presales Engineer’ omdat hij geheel zelfstandig een klant wist binnen te halen en de onboarding te begeleiden, zonder training en uitgebreide ondersteuning van Guardian360. De ‘Best Guardian360 Channel Sales Person’ award werd aan Lianne Schultz van Exclusive Networks uitgereikt. Zij heeft de afgelopen maanden veel nieuwe partners voor Guardian360 geënthousiasmeerd, wat tot een aantal nieuwe klanten geleid heeft.

Bizway ontving de award voor ‘Best Upcoming Partner’ omdat het hostingbedrijf Guardian360 heeft aangezet voor haar hele infrastructuur. Daarnaast heeft de Bizway organisatie veel waardevolle input geleverd om Guardian360 Lighthouse nog beter te maken.

De juryprijs ‘Value Added Distributor of the Year’ werd door Sander Hulsman uitgereikt aan Exclusive Networks. Deze distributeur heeft niet alleen veel commerciële inspanningen geleverd, ook wordt er binnen het team technische kennis over Guardian360 opgebouwd, waardoor partners beter ondersteund worden.


Renate van Vulpen en Maarten van Montfoort van de Solimas Groep mochten van Marco Mekenkamp de juryprijs ‘Most Promising Partner’ in ontvangst nemen. Van Vulpen heeft een aantal bestaande vulnerability scanning-klanten naar het Guardian360-platform gemigreerd, de Solimas Groep zet Guardian360 binnen al haar werkmaatschappijen in, waardoor zij komend jaar een substantiële groei zal gaan doormaken.

Aankondigingen

"Het pricingmodel en de marktbenadering worden verder in lijn gebracht met de wensen van partners"

Jan Martijn Broekhof, managing director Guardian360, presenteerde een terugblik op 2019 en vertelde over de ontwikkelingen binnen de organisatie. Hij verwacht veel van het nieuwe Guardian360 Lighthouse-platform en de mogelijkheden die het partners biedt. Ook het pricingmodel en de marktbenadering worden verder in lijn gebracht met de wensen van partners.

Myra van Esch, director cybersecurity en security risk management bij Hoffman, gaf een presentatie over het belang van menselijk gedrag binnen informatiebeveiliging. Awareness alleen is niet genoeg, mensen moeten hun gedrag veranderen om veiliger te worden.

Jeff Scipio, partner director bij Guardian360, reikte de awards uit.

Winnaars van de Guardian360 Channel Awards

  • Best Specialized Sales Partner: Intermax Cloudsourcing

Verder waren Avantage en Drechtstad Automatisering genomineerd.

  • Best Guardian360 Marketing Program: Pinewood 

Verder waren Auxzenze en Datamex genomineerd.

  • Best Vertical Market Approach: SIDN

Verder waren CRM Group en Mafis Consultancy genomineerd.

  • Best Upcomming Guardian360 Partner: Bizway

Verder waren Qbit en  Solimas Groep genomineerd.

  • Best Guardian360 Presales Engineer: Aeiko van der Made (PCI Nederland)

Verder waren Bert van der Lingen (Exclusive Networks) en Maarten van der Hoek (W.T. International) genomineerd.

  • Best Guardian360 Channel Sales Person: Lianne Schultz (Exclusive Networks)

Verder waren Dennis van Leeuwen (Avantage) en Renate van Vulpen (Van Essen ICT) genomineerd.

Eervolle vermeldingen:

  • Value Added Distributor of the Year: Exclusive Networks
  • Most Promising Partner: Solimas Groep

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6882780). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.