Managed hosting door True

Tensing International in handen van Avineon

 

Overname samenwerking akkoord partnership

Tensing International uit Waardenburg gaat naar het Amerikaanse Avineon. De Nederlandse organisatie adviseert en implementeert geografisch informatiesysteem (gis) van Esri en Safe Software. De partijen willen gezamenlijk geografische data-diensten bieden aan klanten wereldwijd.

Tensing biedt adviesdiensten, applicatiebeheer, implementatie- en integratiediensten, softwareontwikkeling en projectmanagement. De organisatie is Esri Gold Partner en Safe Software Silver Partner. De zestig medewerkers van Tensing gaan aan de slag bij het serviceteam van Avineon.

Avineon, opgericht in 1992, biedt informatietechnologie, data-engineeringdiensten en locatieinformatiediensten. Naast het hoofdkantoor in de VS beschikt Avineon over vestigingen in Canada, België, Frankrijk, Nederland, Verenigd Koninkrijk, India en het Midden-Oosten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6869535). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.