Managed hosting door True

Sri Lankaanse Pyxle opent kantoor in Amsterdam

 

Pyxle Skondras

Anura de Alwis, ceo van Pyxle (links) en Stijn Skondras, ceo van Skondras.

Pyxle, de Sri Lankaanse aanbieder van software-oplossingen en systeemintegratie, opent op 1 januari een Europees kantoor in Amsterdam. Daarmee wil het bedrijf van de Tavistock Group zijn activiteiten in Europa uitbreiden. Skondras, gespecialiseerd in sales-outsourcing in de Benelux, adviseert en ondersteunt Pyxle bij zijn Europese avontuur.

Om bestaande klantrelaties in Scandinavië verder te ontwikkelen en een grotere Europese aanwezigheid te realiseren, sluit Pyxle een partnership met Skondras, een in de Benelux gevestigd sales-outsourcing-bedrijf met hoofdkantoren in Amsterdam en Hasselt, en aanwezig in verschillende Europese landen.

Pyxle heeft ervoor gekozen om zijn eerste Europese kantoor in de Benelux te openen, en wel in Amsterdam.

Stijn Skondras, ceo van Skondras: ‘De Benelux is met zijn hoogopgeleide, meertalige, multiculturele en digitaal competente werkkrachten een magneet voor techbedrijven. En dankzij zijn centrale locatie biedt de regio de ideale verbinding met de grote markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. We kijken ernaar uit om ook samen met Pyxle te doen wat we al voor zoveel andere klanten gedaan hebben: hen laten groeien via maximale en voorspelbare omzet.’

Pyxle is een van Sri Lanka’s grootste aanbieders van software-oplossingen en systeemintegratie. Het bedrijf werd in 2003 opgericht. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6844028). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.