Managed hosting door True

Frans Eudonet lijft Stb Automatisering & Advies in

 

Deal handen schudden overname

Eudonet, een Franse leverancier van customer relationship management (crm)-technologie in Europa, heeft Stb Automatisering & Advies overgenomen. Deze ontwikkelaar van crm-software voor verenigingen, goede doelen en opleidingsinstituten heet voortaan Eudonet Stb. Er werken veertig man bij het bedrijf uit Houten.

Eudonet Stb bedient met zijn crm- en websoftware zo'n honderdvijftig klanten. Voorbeelden zijn Anbos, Utrechts Landschap, NRK, Vereniging van Registercontrollers en de Nijmeegse Vierdaagse.

De Eudonet Group biedt crm-oplossingen aan circa 1400 klanten wereldwijd. Daaronder bevinden zich lidmaatschapsverenigingen, Ngo's en Kamers van Koophandel. Het bedrijf heeft vestigingen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Zwitserland en België. Om internationaal verder uit te breiden, was de acquisitie van Stb een volgende stap. De Stb crm- en webproducten worden gecontinueerd. Dit geldt ook voor de ingezette roadmap met als belangrijke mijlpaal de release van versie 8, die begin 2020 wordt verwacht.

Ambities

Eudonet Stb en de Eudonet Group zullen kennis en ervaring delen en gemeenschappelijke oplossingen gaan ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn mobiele apps, website-oplossingen en webportalen. Beide partijen verwachten door deze krachtenbundeling de groeiambities versneld waar te kunnen maken.

Inclusief Stb telt de Eudonet Group ruim tweehonderd man en draait het een omzet van ruim twintig miljoen euro. In de groeiplannen wordt de groep ondersteund door investeerder Quilvest Private Equity.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6841197). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.