Managed hosting door True

Dyemansion in de print-zee met Also

 

3D printen

De Duitse 3d-printspecialist Dyemansion heeft een contract getekend met Also Holding. Het Zwitsers it-distributieconcern wil met Dyemansion aan zijn zij de eigen 3d-printportfolio internationaal uitbreiden.

‘Na twee jaar geleden een Europees partnerschap met HP te zijn aangegaan om hun Multi Jet Fusion-portfolio te distribueren, willen we met de industriële afwerkingsoplossingen van Dyemansion nu de complete waardeketen aanbieden, van productie tot het eindproduct’, zegt Gustavo Möller-Hergt. Volgens de topman van Also Holding is de overeenkomst een verdere stap in de uitbreiding van Also's aanbod en diens competenties in een belangrijke en groeiende markt.

Dat aanbod vindt ondersteuning in een eigen European Centre of Competence voor 3d-printen. In dit centrum heeft de technologieleverancier zijn expertise gebundeld en biedt het wederverkopers en gebruikers van industriële 3d-printtechnologieën, end-to-end-oplossingen en advies over de gehele waardeketen vanuit één bron. Behalve 3d-printers omvat dit ook softwareoplossingen van partners, zoals het Leuvense Materialise en nu dus ook de nabewerkingsoplossingen van Dyemansion, de zogeheten Powerfuse S.

Dyemansion werd in 2015 opgericht en levert een reeks systemen die een eenvoudige print-to-product-workflow mogelijk maakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6836755). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.