Managed hosting door True

BT wint Spaans overheidscontract van 40 miljoen

 

spaanse vlag

BT gaat telecommunicatiediensten in honderdtwintig landen telecommunicatiediensten aanbieden aan de Spaanse overheid. Het contract heeft een duur van 3,5 jaar en is precies 39,97 miljoen euro waard.

BT gaat de diensten leveren aan Spaanse ambassades, consulaten en handelskantoren. Het contract omvat ook satellietverbindingen met tien wetenschappelijke onderzoeksschepen in de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee en een Spaans poolonderzoeksstation op Antarctica. Er worden ook oplossingen als virtuele desktops en webapplicaties ingezet. Tegelijk wordt de bandbreedte en cybersecurity aangescherpt.  

Het contract gaat in maart 2020 van start en loopt tot medio 2023. BT levert al sinds 2010 wereldwijde communicatiediensten aan de Spaanse centrale overheid, toen het bedrijf een openbare aanbesteding won voor het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6809693). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.