Managed hosting door True

Apple-reseller Pro Warehouse zet tenderdesk op

 

Leverancier van Apple-producten voor de zakelijke markt Pro Warehouse uit Amsterdam komt met een eigen tenderdesk. Deze focust zich op Europese aanbestedingen en zogenaamde Request for Proposals (rfp's).

Naast het reageren op tenders wil de organisatie een adviesrol vervullen bij klanten die gaan tenderen of een rfp willen uitschrijven. Denk hierbij aan het adviseren over verschillende aanbestedingsvormen, vraagstukken over diensten, producten en gunningscriteria. De tenderdesk heeft als doel het inkopen van it te vereenvoudigen en de aanbestedende partij te ontzorgen. Zo wordt er een vaste accountmanager aangewezen om de gewenste processen in te richten.

Naamsbekendheid via Computable Awards

Pro Warehouse heeft twee jaar geleden bewust ervoor gekozen om zich volledig te focussen op Apple in de zakelijke markt. Het helpt organisaties met het uitrollen van Apple-devices, services en employee choice-programma’s. Pro Warehouse ondersteunt hierbij het gehele traject. Het bedrijf is dit jaar de hoofdsponsor van de Computable Awards 2019. Volgens sales- en marketingmanager Rowan Pijn een bewuste keuze om de naamsbekendheid in de zakelijke markt te vergroten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6800723). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.