Managed hosting door True

Ivanti gaat investeren in partnergemeenschap

 

Integrator en securiyspecialist Ivanti gaat stevig investeren in zijn partnerkanalen. Er komen twee nieuwe initiatieven: een nieuwe Platinum Elite-partnerstatus en een verbeterde partnerportal met nieuwe hulpmiddelen en geïntegreerde it-systemen voor meer efficiëntie.

De Platinum Elite-status is bedoeld voor partners die aanzienlijk hebben geïnvesteerd in het verspreiden van Ivanti’s visie op ‘unified it’ en die een strategische samenwerking met Ivanti hebben opgebouwd. Momenteel is deze status toegekend aan vier EMEA-partners: Softcat, Comparex (Nederland), SCC (Frankrijk) en Invent AG. Later zullen er nog namen bijkomen.

Ook het partnerportal van Ivanti ondergaat een metamorfose. Het maakt deel uit van een breed initiatief om de efficiëntie te maximaliseren. Het heeft vier hoofdfuncties: de aanmelding en het initiële contact, de trainings- en opleidingsprogramma's, het delen van marketingcampagnes en -middelen en dealregistratie.

De upgrade kent verschillende fases. In het najaar van 2019 komt er een volledige integratie met Ivanti's interne crm-systeem, waardoor bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en de gebruikerservaring verbeterd. Zo zijn sla’s op alle dealregistraties toe te passen om responstijden te volgen en te garanderen. Uiteindelijk zal dit ervoor zorgen dat partners sneller oplossingen aan hun klanten kunnen leveren.

Fase twee, voorzien voor januari 2020, biedt de mogelijkheid aan distributiepartners om rechtstreeks vanuit de portal nieuwe business te genereren. Ook zal het mogelijk worden om licenties binnen vijftien minuten te bestellen, wat de klantervaring moet verbeteren.

‘We blijven veel investeren in het partnerkanaal, omdat onze partners essentieel zijn voor ons toekomstige succes en onze ambitieuze groeiplannen’, zegt James Anderson, topman voor de EMEA. ‘Deze initiatieven zullen onze partners helpen hun winstgevendheid te vergroten en de investeringen in onze technologie stimuleren. Zo kunnen we onze belofte van unified it waarmaken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6796196). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.