Managed hosting door True

StackState haalt 5 miljoen dollar op

Xebia-dochter wil uitbreiden naar de VS

 

Groeikapitaal

De Nederlandse startup StackState, gelieerd aan ict-bedrijf Xebia, heeft vijf miljoen dollar opgehaald in een nieuwe investeringsronde. Het kapitaal, afkomstig van Capri Ventures en Xebia Investment Holding, brengt het totale beschikbare kapitaal op achttien miljoen dollar. Met het geld wil het bedrijf de productontwikkeling versnellen en doorbreken in de Verenigde Staten.

StackState biedt een algoritmische it-operations-platform om de hele it-stack vast te leggen. Naar eigen zeggen is de jaarlijkse omzet met 300 procent gestegen sinds 2018. Klanten zijn afkomstig uit verschillende sectoren, zoals de financiële markt, telecom en managed service providers. Bekende afnemers zijn IBM Global Services, KPN Telecom, ABN Amro, NS International en Schuberg Philis.

Stackstate is opgericht in 2015 en gevestigd in Utrecht. Het bedrijf is onderdeel van Xebia Group. Deze onderneming bestaat uit zeven organisaties: Xebia, Xebia Academy, XebiaLabs, StackState, GoDataDriven, Xpirit en Binx.io. Binnen de groep werken wereldwijd meer dan zevenhonderd mensen in kantoren in Amsterdam en Hilversum (NL), Parijs (FR), Delhi en Bangalore (IN) en Boston (VS).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6774378). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.