Managed hosting door True

Adobe en Documentum sluiten licentiedeal

 

HAARLEM - Documentum heeft samen met softwareleverancier Adobe een deal gesloten over de integratie van de AlterCast image management software in zijn producten.

Documentum wil AlterCast opnemen in zijn Media Services component van zijn Enterprise Content Management-platform. Daardoor kunnen gebruikers van web- en printtoepassingen gemakkelijker hun image-productieproces automatiseren, hetgeen het voor hen makkelijker maakt bijvoorbeeld foto’s, illustraties en graphics te wijzigen en op te waarderen.   Documentums Media Service-product voorziet in diverse functies, waaronder indexering, browsing, zoekmogelijkheden en het bewerken of verplaatsen van bestanden naar mediagerelateerde toepassingen, zoals audio, video en digitale afbeeldingen.   Adobe’s AlterCast is gebaseerd op Adbobe’s Photoshop- en Illustratorsoftware en zo ontworpen, dat bestanden automatisch getransporteerd kunnen worden naar voor het internet geschikte hardware, zoals pda’s en mobiele telefoons.   Marten Dijkstra  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6750). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.