Managed hosting door True

Epson lanceert nieuw partnerprogramma

 

Epson hoofd verkoop

Rik van Zantwijk

Printerleverancier Epson lanceert een nieuw programma voor partners die zakelijke printers, scanners en display-oplossingen van Epson verkopen. Hiermee biedt Epson speciale voordelen aan zijn partners, zoals dedicated accountmanagement en toegang tot salesteams die zich richten op eindgebruikers en specifieke verticale markten.

Met de recente ontwikkelingen binnen het kanaal vond Eposn dat het tijd was om hun toewijding kracht bij te zetten. ‘De afgelopen jaren hebben we heel nauw samengewerkt met onze partners en goed geluisterd naar wat ze nodig hebben om de groei van hun bedrijf te stimuleren’, zegt Rik van Zantwijk, Head of Business Sales bij Epson Benelux. ‘Met trots kondig ik daarom aan dat we onze ondersteuning aan het kanaal hebben geüpdatet met een nieuw Epson Partner Programme, dat zich concentreert op onze value partners. Het vernieuwde programma biedt hen ondersteuning op maat en toegang tot ons breedste productportfolio.’

Epson-partners profiteren zo van bijvoorbeeld een-op-een business planning, verkoopondersteuning, toegang tot promoties, channel marketing funds en diens meer. Om de verdere ontwikkeling van het programma te ondersteunen, wordt een nieuwe Partner Portal uitgerold met verbeterde functionaliteit. De portal is exclusief toegankelijk voor partners en is een gepersonaliseerd online hulpmiddel voor alles wat Epson te bieden heeft, inclusief business planning, actuele targets en prestaties, prijslijsten, promoties en meer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6661644). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.