Managed hosting door True

Landis ICT Group failliet verklaard

 

HAARLEM - De rechtbank in Utrecht heeft vandaag het faillissement uitgesproken van Landis ICT Group. Er is belangstelling voor doorstart van onderdelen.

Per 23 april verkeert de onderneming in surséance. Sindsdien zijn de distributieactiviteiten overgenomen door de Westcon Group, een dochter van het Zuid-Afrikaanse Datatec.   Onder Landis ICT Group vallen vrijwel alle Nederlandse activiteiten en alle medewerkers van de Nederlandse vestigingen. De buitelandse activiteiten vallen niet onder het faillissement. De aanvraag is gedaan in gezamenlijk overleg tussen bewindvoerders en directie.   De bewindvoerders hebben vanaf 23 april met meerdere partijen gesproken over overname van onderdelen van Landis. Er blijkt concrete belangstelling te zijn voor een doorstart van onderdelen. Het is de verwachting dat de komende dagen een aantal activatransacties kunnen worden afgerond, waarmee de werkgelegenheid van enige honderden werknemers is te waarborgen.   Teus Molenaar

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6660). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.