Managed hosting door True

Aino in consortium met opslagleveranciers

 

HAARLEM - Ict-dienstverlener Aino heeft samen met een aantal leveranciers van dataopslagsystemen het samenwerkingsverband ’Storage Consortium Nederland’ opgericht.

Behalve Aino hebben BMC Software, Hitachi Data Systems en StorageTek zich in het consortium verenigd. De bedrijven proberen via de samenwerking hun verschillende ’infrastructurele kennisgebieden’ beter op elkaar af te stemmen, om zodoende ’succesvolle implementaties van opslagsystemen’ mogelijk te maken.   Volgens managing consultant Jurgen Teeken van Aino Storage Solutions vullen de diensten en systemen van de in het consortium samenwerkende bedrijven elkaar goed aan. Volgens Teeken is dit ook nodig, omdat "het implementeren van complexe en heterogene, open ict-infrastructuren, in de praktijk geen eenvoudige zaak blijkt te zijn".   De afzonderlijke deelnemers aan het Storage Consortium Nederland zijn alle tevens individueel lid van de Storage Networking Industry Association (Snia) Europe.   Marten Dijkstra  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6546). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.