Managed hosting door True

Cisco komt met nieuwe organisatiestructuur

 

Cisco Systems past zijn geografische organisatiestructuur aan. Nieuwe regio's voor Cisco zijn 'opkomende markten', 'Europese markten' en 'Verenigde Staten en Canada'. De samenstelling van de regio's 'Azië-Pacific' en 'Japan' blijven ongewijzigd.

Met deze veranderingen wil Cisco de focus op groei verder uitbouwen, de kansen in snel opkomende markten benutten en klanten beter bedienen. Cisco introduceert hiertoe een nieuwe geografische organisatiestructuur. De nieuwe structuur biedt Cisco de mogelijkheid om groeikansen beter te benutten door een nadrukkelijker focus op sterk opkomende markten, terwijl de continue aandacht voor de bestaande markten behouden blijft.

Als onderdeel van de veranderingen krijgen vier senior vice-presidents een nieuwe plaats binnen de wereldwijde verkooporganisatie. Wereldwijd channel manager Paul Mountford zal verantwoordelijk worden voor opkomende markten, Chris Dedicoat zal zich ontfermen over Europese markten en Robert Lloyd zal de US en Canada-markten gaan bedienen. De nieuwe structuur zal 31 juli ingaan. Op die dag zal Paul Montford vervangen worden door Keith Goodwin, die momenteel nog de Americas International markt bedient.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/651447). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.