Managed hosting door True

Linkit-consortium sleept aanbesteding Defensie binnen

 

Contract ondertekenen

Het ministerie van Defensie heeft het Linkit-consortium, samengesteld uit specialistische bedrijven als Divetro, Bartosz Ict en Linkit, geselecteerd als een van de leveranciers van flexibele it-inhuur. De geraamde opdrachtwaarde bedraagt vijfhonderd miljoen euro en staat gelijk aan vijf- tot negenhonderd fte per jaar.

Met de gunning van de raamovereenkomst voor flexibele it-inhuur bij het ministerie van Defensie heeft het Linkit-consortium voor de achttiende keer op rij succes als samenwerkingsverband van it-specialisten. De raamovereenkomst start op 1 november 2018 en heeft een looptijd van vier jaar.

Specialistische bedrijven

"Speciaal voor Defensie heeft ook SAP Nederland zich bij het consortium gevoegd"

Het samenwerkingsverband bestaat uit een aantal specialistische bedrijven. DiVetro is specialist in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is expert op het gebied van testen en kwaliteit in agile context. Linkit is hoofdaannemer en specialist in systeem- en applicatieontwikkeling, integratie en beheer. Verder bestaat het consortium uit Motion10 als kenner van Microsoft BI/BA-vraagstukken en in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en IN2IT als coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de it-arbeidsmarkt. Daarnaast heeft speciaal voor Defensie ook SAP Nederland zich bij het consortium gevoegd.

Eric Holierhoek van Linkit verwacht dat er de komende jaren veel bij Defensie staat te gebeuren. ‘Innoveren en flexibel meebewegen met veranderingen zijn hierbij de kritische succesfactoren. Met onze zorgvuldig samengestelde combinatie van specialisten verwachten wij hier een uitstekende bijdrage aan te kunnen leveren.’

Zeven it-bedrijven

Het ministerie van Defensie heeft in totaal zeven bedrijven geselecteerd die de komende vier jaar de flexibele it-inhuur verzorgen. Andere partijen, naast het Linkit-consortium, zijn NCIM, Caesar Groep, IT Staffing, Between en CGI/Myler, en de combinatie CIM Solutions, Verdonck, Klooster & Associates (VKA) en SLTN IT Professionals.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6500935). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.