Managed hosting door True

Guardian360 vindt partner in Conandoyle

 

Puzzel

Conandoyle, een in Leusden gevestigde dienstverlener in informatiebeveilging, heeft een partnerovereenkomst getekend met cybersecurity specialist Guardian360. Een volgende stap in het uitbreiden van de 100 procent channel-only-strategie, die het cybersecuritybedrijf voor ogen heeft.

"Als ik vraag hoe medewerkers omgaan met phishing mail, hebben ze daar vaak geen antwoord op."

‘Met het toevoegen van Conandoyle aan ons partnerbestand hebben we er een partner bij, die vanuit de eigen expertise en ervaring de wereld van preventieve scanning en het toetsen van computersystemen op kwetsbaarheden goed begrijpt. Hierdoor zijn ze goed in staat om onze securitydienstverlening aan te bieden bij klanten’, aldus Jeff Scipio, partner directeur bij Guardian360.

Conandoyle kan volgens algemeen directeur Bert Heskes op zijn beurt met de services, advies en implementatie dienstverlening van Guardian360 het portfolio aanvullen met geautomatiseerde scanning van websites, netwerken en phising mail campagnes. Hij constateert dat bedrijven steeds vaker met security vraagstukken worden geconfronteerd en dat er veelal wordt gedacht dat reeds geïnstalleerde antivirussoftware afdoende is. ‘Wij wijzen hen er dan op dat informatiebeveiliging veel breder is dan dat. Als ik hen dan vraag naar hun preventieve maatregelen, dan blijkt maar al te vaak dat zij daar niet voldoende bij stil hebben gestaan. Als ik vervolgens vraag hoe hun medewerkers omgaan met phishing mail, dan hebben ze daar vaak ook geen antwoord op. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar een Nederlandse aanbieder die antwoorden heeft op deze vraagstukken. Uiteindelijk hebben wij voor Guardian360 gekozen’, aldus Heskes.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6457658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.