Managed hosting door True

IP Visie lijft firewall leverancier Signiom in

 

Overname handen schudden

IP Visie, een in Etten-Leur gevestigde glasvezel- en internetspecialist, heeft Signiom overgenomen. De uit Geertruidenberg afkomstige leverancier van managed firewall diensten voor de zakelijke markt, blijft zelfstandig onder haar eigen naam opereren. Met de overname breidt IP Visie zijn activiteiten verder uit op het gebied van snelle internetverbindingen over glasvezel.

‘We staan aan de vooravond van een nieuwe groeifase waarin we zien dat cybersecurity een steeds belangrijkere rol speelt in de hedendaagse manier van zakendoen. Naast het leveren van managed firewall diensten, zullen wij in de nabije toekomst onze activiteiten uitbreiden met andere security gerelateerde diensten. Wij zien in IP Visie de juiste partner om deze groei succesvol te laten plaatsvinden’, aldus Raymond Schuiling, directeur van Signiom in een persbericht. 

Volgens Fouad el Hajjaj, directeur bij IP Visie, sluit de missie van Signiom om bedrijven veilig gebruik te laten maken van hun internetverbinding en deze te beschermen tegen de gevaren van cybercrime, dan ook goed aan bij de strategie van IP Visie om een complete dienstverlening te kunnen bieden, als het gaat om snelle internetverbindingen over glasvezel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6455937). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.