Managed hosting door True

Blackberry en Check Point strijden tegen cyberdreiging

 

Cybercrime worldwide

Technologiebedrijf Blackberry en ict-beveiliger Check Point Software Technologies gaan een wereldwijd partnerschap aan om cyberdreigingen te verminderen. Dit maakte het technologiebedrijf woensdag 12 september bekend tijdens de BlackBerry Security Summit in Londen.

Volgens beide partijen zien wereldwijd veel organisaties mobiele beveiliging over het hoofd, terwijl cyberaanvallen steeds geavanceerder worden. De focus bij mobiliteitsoplossingen zou veelal liggen op verbetering van de productiviteit en de opzet van digitale transformatieprojecten.

De samenwerking is op basis van een zogeheten Independent Software Vendor (ISV-)partnerschap. Dit bevat onder meer een planning voor marktbenadering en verkoop van Check Points mobiele cybersecurity-oplossing Sandblast Mobile, samen met Blackberry UEM en Blackberry Dynamics. Voor Check Point betreft het een eerste ISV-partnerschap. 

140 nieuwe channel partners

Volgens Blackberry is zijn wereldwijde partner-ecosysteem sterk en maakt het een gezonde groei door. Zo zag het bedrijf zijn ISV-partnerschappen het afgelopen jaar met 25 procent groeien. Bovendien sloten zich het afgelopen kwartaal 140 nieuwe channel partners aan bij het BlackBerry Enterprise partnerprogramma.

Ook werkt het concern onder meer samen met technologiepartners als AWS. De IoT-diensten van deze cloudprovider worden verbonden met het nieuwe Spark-platform dat Blackberry eind 2018 lanceert.


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6453049). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.