Managed hosting door True

Zendesk neemt Base-moeder FutureSimple over

 

Contract ondertekenen

Zendesk heeft FutureSimple, het bedrijf achter Base overgenomen. Base ontwikkelt gebruiksvriendelijke salesforce automation software om verkopers te helpen effectiever te werken. Een overnameprijs is niet bekendgemaakt.

Base is opgericht in 2009 en levert verkoopondersteunende tools voor onder meer communicatie, lead scoring en rapportages, zowel op pc als mobiele toestellen. Base en Zendesk kondigden afgelopen jaar al een integratie aan tussen hun producten, waarmee support en salesinformatie over klanten werden samengebracht.

‘We willen nu hetzelfde doen voor sales als we met Zendesk hebben gedaan voor de klantenservice’, zegt Mikkel Svane, oprichter en ceo van Zendesk. ‘Salesprofessionals de tools geven die speciaal zijn gemaakt voor hen en de klanten die ze bedienen.’

Base heeft twee kantoren (in San Francisco en Krakau in Polen) en bedient naar eigen zeggen zo’n vijfduizend klanten. Ook Zendesk heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en daarnaast vijftien hubs wereldwijd, waaronder een Benelux-kantoor in Amsterdam. Alle Base-medewerkers worden door Zendesk mee overgenomen. Matt Price, voorheen senior vice president product portfolio bij Zendesk wordt verantwoordelijk voor het team dat zich richt op de verdere groei van Base.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6452010). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.