Managed hosting door True

Tech Data Europees distributeur van Schneider

 

distributiecentrum

De in Bodegraven gevestigde distributeur Tech Data heeft een Europese distributieovereenkomst getekend met Schneider Electric. De samenwerking geeft klanten van Tech Data uitgebreider toegang tot innovatieve en slimme oplossingen uit het ‘APC by Schneider-portfolio’.

De overeenkomst biedt, naast toegang tot de zogeheten extra value-added services, device-as-a-service aanbod en nieuwe productlijnen van Schneider, ook oplossingen op het gebied van energiemanagement, koeling, beveiliging en milieu, racks en accessoires, energiedistributie, geprefabriceerde datacentermodules en datacentersoftware.

‘Schneider vernieuwt voortdurend zijn kernactiviteiten met een focus op IoT-connectiviteit en analyse om bedrijfsefficiënte oplossingen voor de markt te ontwikkelen', meldt Stephen Nolan, senior vice president, endpoint solutions, Europe bij Tech Data. 'Daarbij is ons vermogen om te opereren binnen opkomende technologische oplossingen, het creëren van nieuwe benadering naar de markt en onze aanwezigheid in alle belangrijke regio's in Europa van groot belang.’

Ook Rob McKernan, senior vice president, Europa and global channels bij Schneider Electric, ziet voordelen in de samenwerking. Volgens hem is het it-kanaal goed gepositioneerd om eindgebruikers te helpen bij het aanpakken van huidige en toekomstige uitdagingen rondom edge- en IoT-implementaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6449888). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.