Managed hosting door True

Netsourcing overgenomen door Ram-it

 

samenwerking

Ram infotechnology (Ram-it), een Utrechts it-consultancybedrijf op het gebied van cloud service voor de gezondheidszorg en overheid, heeft Netsourcing overgenomen. Laatstgenoemde is een gespecialiseerde serviceprovider voor de zorg, welzijn en veiligheidsregio’s. Het bedrijf versterkt hiermee zijn positie in de zorg.

Volgens beide partijen levert de nu ontstane schaalvergroting voordelen op voor geleverde diensten, services, technologische innovaties en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Naast ook de intentie om ict-kosten voor klanten verder te verlagen. De Ram groep groeit door de overname naar een totaal van 190 medewerkers en een jaaromzet van ruim dertig miljoen euro. 

‘Deze stap past naadloos binnen onze strategie om een leidende speler te worden binnen de ict-dienstverlening voor de zorg. Netsourcing is al ruim zeventien jaar actief in de marktsegmenten zorg, welzijn en veiligheidsregio’s’, aldus Joachim Kaarsgaren, directielid van Ram infotechnology.

Een woordvoerder laat weten dat beide partijen nog voor eind van het jaar fysiek samengevoegd worden op de locatie van Ram-it in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6449157). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!