Managed hosting door True

Tamsma wordt algemeen directeur SAP Nederland

 

Rinse Tamsma

Rinse Tamsma is per 1 oktober de nieuwe algemeen directeur van bedrijfssoftwareleverancier SAP Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor onder meer de groeistrategie in Nederland, het uitbouwen van de salesactiviteiten en het verder ontwikkelen van het partnerkanaal. Hij volgt daarmee Patrick van Deven op, die intern invulling gaat geven aan de nieuwe functie van chief operating officer voor P&I Digital Core en Industry Solutions.

De bedrijfssoftwareleverancier heeft naar eigen zeggen voor Tamsma gekozen, gezien zijn eerdere bijdrage in het versterken van de positie van SAP in het middensegment en grote ondernemingen. Ook heeft hij de samenwerking met bestaande partners geïntensiveerd, wat zich heeft vertaald in het verder doorontwikkelen en verkopen van SAP-oplossingen.

Tamsma is, op een korte onderbreking in 2010 na, inmiddels ruim veertien jaar werkzaam bij SAP. Hij vervulde naast zijn huidige functie als global coo en head of upper general business sales, diverse internationale managementfuncties in de grootzakelijke markt. Zo was hij onder meer vice president global sales business one en all-in-one, senior vice president global partner organisation Midden- en Oost Europe en maakte hij deel uit van het regionale SAP-managementteam van Midden- en Oost-Europa. In de Duitse thuismarkt was Tamsma verantwoordelijk voor de sales in het grootzakelijk segment en het partnerkanaal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6446942). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.