Managed hosting door True

Juniper sponsort NLNOG

 

Euro

Netwerkleverancier Juniper Networks wordt voor de duur van minimaal een jaar sponsor van Netherlands Network Operator Group (NLNOG), een stichting die zich toelegt op kennisdeling inzake netwerken. Juniper Networks wil langs deze weg banden met de netwerkgemeenschap aanhalen, informatie uitwisselen en gezamenlijk oplossingen vinden voor problemen.

‘Het doel van Netherlands Network Operator Group (NLNOG) is om een gemeenschap te creëren waarin kennis wordt gedeeld en op snelle en informele wijze oplossingen worden gevonden voor de problemen waarmee operators worden geconfronteerd’, zegt Nathalie Trenaman, bestuurslid bij NLNOG.

Volgens haar is de beveiliging van internetrouting momenteel één van de belangrijkste aandachtspunten van de stichting en zou Juniper Networks een vooraanstaande partij zijn op dat gebied. De bij de stichting aangesloten internetproviders zou dan ook de expertise, ervaring en technische knowhow van de netwerkleverancier op waarde weten te schatten.

Naast het financieren van enkele duizenden euro's biedt Juniper Networks ook toegang tot experts en kennis. Zo zal Jeff Haas, een volgens het bedrijf gerenommeerde technicus, tijdens de NLNOG-dag later deze maand, een presentatie houden over de ontwikkeling van het Border Gateway Protocol (BGP). Volgens specialisten het belangrijkste routeringsprotocol van het internet.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6443388). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.