Managed hosting door True

Dutchsec vindt distributeur in Tucana

 

Tucana, een Belgische distributeur van cybersecurity-oplossingen voor telecom- en it-netwerken met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland, heeft een distributieovereenkomst getekend met de Utrechtse security startup Dutchsec voor levering van de Active Threat hunting Suite in Europa.

Het in 2016 opgerichte Dutchsec levert intelligente cybersecurity- diensten en –producten aan onder meer de overheid, zorg, onderwijs, industrie en financiële sector. De door het bedrijf aangeboden oplossing beschermt naar eigen zeggen op een proactieve manier organisaties tegen cyberaanvallen, door inzet van zelf ontwikkelde, op big data en machine learning gebaseerde cybersecurity-tools. Ook beschikt het bedrijf over een team van ethische hackers.

Remco Verhoef en Bas Eikelenboom, oprichters van Dutchsec, zijn beiden ervaringsdeskundigen in hun vakgebied. Zo is Verhoef cybersecurity-specialist, ondernemer en softwareontwikkelaar en was Eikelenboom onder meer projectleider High Tech Crime bij de landelijke politie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6441530). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.