Managed hosting door True

Max ICT is ‘Tilburgs bedrijf van de maand’

 

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg hebben Max ICT uitgeroepen tot ‘Tilburgs bedrijf van de maand’. Het bedrijf mag zich daardoor ambassadeur van de stad noemen. De in 2007 opgerichte ict-leverancier krijgt de prijs dankzij een stevige positionering in de concurrerende ict-markt, ondanks een grote financiële tegenslag door een miljoenenfraude en krapte in de arbeidsmarkt.

‘Een aantal jaren geleden heeft een medewerker ons voor een miljoen euro opgelicht, daar moesten we echt even mee dealen’, vertelt Kim Vleeshouwers, woordvoerder van Max ICT. ‘Van die miljoen zie je nooit meer iets terug en dan heb je als bedrijf toch echt doorzettingsvermogen nodig en de wil om door te gaan’. De toenmalige hoofd administratie is inmiddels berecht voor verduistering, die tussen mei 2011 en februari 2014 plaatsvond. Kort nadat hij een gevangenisstraf had uitgezeten voor het verduisteren van ruim 175.000 bij een voorgaande werkgever, iets waar Max ICT geen weet van had.

Inmiddels is de ict-leverancier naar eigen zeggen weer een gezond bedrijf en behoorde het volgens Erasmus Universiteit Rotterdam afgelopen jaar zelfs tot de 250 snelst groeiende bedrijven van het land. Iets wat de twintigtal openstaande vacatures verklaart op het gebied van sales en customer service. Volgens Jeroen van Daalen, eigenaar en directeur van Max ICT, staat het bedrijf met ruim 43 medewerkers op het gebied van innovatie van e-commerce dan ook vooraan in de keten. Mede ook door een team van eigen ontwikkelaars en de constante zoektocht naar vernieuwing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6441514). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.