Managed hosting door True

Marc Pauly nieuwe channel directeur Secureme2

 

Marc Pauly

Secureme2, de in Rijen gevestigde leverancier van het Scan Analyse Manage (SAM) cyber alarm, heeft Marc Pauly aangetrokken als channel directeur. Hij gaat zich de komende tijd richten op het opbouwen- en intensiveren van het partnerkanaal.

'Ik zie partners niet als klant, maar echt als een verlengstuk van de organisatie. We moeten het samen doen', aldus Pauly.

De oud-country manager Benelux van Acer Computer zit na een sabbatical van ruim een jaar vol nieuwe energie om de toch vrij jonge organisatie, die de in 2016 opgerichte Secureme2 is, te helpen groeien door een sterk partnerkanaal te ontwikkelen rondom het SAM cyber alarm. Het huidig kanaal, bestaande uit een veertigtal partners, wil hij eerst goed in kaart brengen en bestaande relaties verder intensiveren. Een naar eigen zeggen totaal ander spel dan de laatste jaren dat hij werkzaam was voor de grote internationale speler, Acer. ‘Het is echt terug met je poten de klei in, maar ik heb er zóveel energie van gekregen. Ik wil tussen de mensen zijn, feeling hebben, dan weet ik wat er speelt’, aldus Pauly.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6435549). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.