Managed hosting door True

Blauwborg verandert naam in Octobox

 

Blauwborg, de in Bodegraven gevestigde leverancier van het intelligente Octobox-softwareplatform, heeft de bedrijfsnaam veranderd in Octobox Nederland. Het bedrijf, dat twee jaar geleden de gelijknamige software-oplossing implementeerde bij organisaties als Dienst Uitvoering Onderwijs en gemeenten Utrecht en Den Haag, is naar eigen zeggen toe aan een volgende stap.

Het Octobox-softwareplatform leest gemeenschappelijke e-mailboxen uit en analyseert inkomende e-mailberichten inclusief bijlagen om vervolgens op basis van de resultaten bewerkingen automatisch uit te voeren, zoals het converteren naar een pfd of het versturen van een ontvangstbevestiging naar de verzender.

De komende tijd richt Octobox zich op het creëren van oplossingen voor het automatisch verwerken van grote hoeveelheden, veelal ongestructureerde, informatie bij zowel overheidsinstanties als andere marktsegmenten. Ook gaat het bedrijf op zoek naar partners die hun positie op de Nederlandse markt kunnen versterken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6427694). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.