Managed hosting door True

FileNet verstevigt banden met NetApp, HP en Hitachi

 

FileNet, leverancier van Enterprise Content en Business Process Management-oplossingen, intensiveert partnerships met Network Appliance, Hewlett Packard en Hitachi Data Systems.

De nauwere samenwerking met Network Appliance betreft standaardisering in ECM-prestaties en uitgebreidere ondersteuning van NetApp’s bedrijfscompliance storage oplossingen. FileNet verbreedt de samenwerking met HP om de kracht van FileNet’s ECM platform in combinatie met HP’s bedrijfsinitiatieven verder te onderstrepen. Met Hitachi brengt FileNet een gezamenlijke oplossing op de markt voor ECM en gegevensopslag.

FileNet & NetApp
FileNet is ervan overtuigd dat storagetechnologieën in de vorm van beveiligde magnetische disks een kritisch en steeds vaker voorkomend onderdeel zullen zijn bij de implementatie van ECM. De uitgebreide integratie bouwt voort op het succes dat beide organisaties hebben in het vervullen van de behoeften binnen grootschalige ECM-implementaties waarbij FileNet’s toonaangevende ECM-software en de NetApp Unified storage elkaar versterken en waarbij zowel network attached storage (NAS) als storage area network (SAN) oplossingen in één systeem worden ondersteund. De samenwerking voorziet bovendien in de behoefte van klanten aan geïntegreerde oplossingen voor content/storage management om zo compliance risico’s met betrekking tot wet- en regelgeving te beperken. Gelijktijdig wordt het beheer minder complex en zijn er verbeterde prestaties tegen een lagere total cost of ownership (TCO).

Content Object Benchmark
Ter bevestiging dat de oplossingen van FileNet en NetApp meer dan voldoen aan de behoeften van organisaties aan document en dataopslagprestaties en schaalbaarheid, hebben beide bedrijven hun gezamenlijke aanbod onderworpen aan een uitgebreide Content Object Benchmark. Bij gebruik van de onlangs gelanceerde FileNet P8 Content Engine versie 3.5, met uitgebreide storage ondersteuning en meer dan negentig andere waardevolle toevoegingen, wijzen de testresultaten uit dat de ECM-software van FileNet in combinatie met NetApp optimale object opslag en archiveringsprestaties kan behalen met bovendien snelle responsetijden van de eindgebruikers. De resultaten uit de Content Object Benchmark in combinatie met eerdere testresultaten van FileNet in NetApp storage laat zien dat FileNet P8 en NetApp storage eenvoudig op een schaal van zo’n 1 miljard dataobjecten worden toegepast terwijl het duizenden gebruikers in een organisatie ondersteunt.

Ondersteuning van NetApp SnapLock
De ondersteuning van de NetApp SnapLock compliance software voor records en e-mailbeheer door versie 3.5 van het FileNet P8 Platform biedt gebruikers een betrouwbare Write-Once Read-Many (WORM) storage oplossing. Het betreft hier een uitbreiding van de bestaande SnapLock ondersteuning door FileNet Image Manager naar het gehele P8 Platform en de complete FileNet product reeks.

SnapLock is een niet-herschrijfbare en niet-uitwisbare oplossing voor diskopslag waarmee gebruikers flexibele opslagperiodes voor records kunnen instellen. Het voorkomt vroegtijdige verwijdering van documenten op het storageniveau van NetApp NearStore en FAS Storage systemen.

FileNet & Hewlett Packard
FileNet is lid geworden van HP’s Information Lifecycle Management Alliance programma. Dankzij dit lidmaatschap kan FileNet de bestaande integratie met HP’s storage technologieën, zoals Reference Information Storage System (RISS) uitbreiden en gezamenlijke initiatieven ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld Information Lifecycle Management (ILM).

Imaging technologie
Als lid van FileNet’s ValueNet Partner programma heeft HP integratiemogelijkheden ontwikkeld voor FileNet’s Capture technologie. Hierdoor is digitale communicatie mogelijk met multi functionele printers (MFP) en standalone digitale zenders. Door deze integratie kunnen apparaten die geschikt zijn voor digitale verzending, documenten scannen en importeren in het FileNet systeem als onderdeel van het document capture proces. Door de integratie kunnen FileNet en HP bovendien een totaaloplossing bieden waarmee klanten papieren documenten kunnen omzetten naar een digitaal format voor automatische processing en beheer. Deze conversie biedt significante voordelen zoals lagere operationele kosten en verhoogde productiviteit.

Consultancy en integratie
FileNet en HP gaan hun bestaande regionale samenwerking op het gebied van consultancy en integratie uitbreiden om ECM-oplossingen te bieden voor specifieke verticale markten wereldwijd. De ECM-oplossingen van HP komen tegemoet aan de specifieke business eisen van ieder marktsector. Ze zijn ontwikkeld zodat ondernemingen content gedreven processen effectief kunnen beheren op een veilige, flexibele en schaalbare infrastructuur.

FileNet & Hitachi
FileNet en Hitachi Data Systems Corporation, leverancier van Application Optimized Storage oplossingen en een volledige dochteronderneming van Hitachi Ltd. gaan een gezamenlijke oplossing leveren voor ECM en gegevensopslag. De oplossing integreert Hitachi’s Data Retention Utility software met versie 3.5 van FileNet’s P8 ECM platform en is bedoeld voor het behouden en beveiligen van gevoelige bedrijfsinformatie. Gezamenlijk zullen FileNet en Hitachi Data Systems oplossingen bieden waaronder de integratie van FileNet’s Content Manager, E-mailmanager, Records Manager en Image Manager met de Data Retention Utility software van Hitachi die WORM functionaliteit biedt voor de diskmedia van Hitachi Storage.

In combinatie met de onlangs gelanceerde HiCommand Tiered Storage Manager van Hitachi biedt deze geïntegreerde oplossing een infrastructuur voor effectief beheer van informatie, temeer omdat ECM en ILM technologieën steeds meer zullen samensmelten.

HiCommand Tiered Storage Manager bouwt voort op de grootschalige virtualisatiemogelijkheden van het Hitachi TagmaStore Universal Storage Platform en is het eerste softwareproduct dat gebruikers ondersteunt bij het definiëren en verplaatsen van data over multi dimensionale opslagmogelijkheden zonder de applicatie zelf te onderbreken.

Met de nieuwe, gezamenlijke oplossing van FileNet en Hitachi Data Systems kunnen klanten grote hoeveelheden documenten, waaronder bedrijfskritische e-mails en andere records, beheren en opslaan op de krachtige, op SAN gebaseerde storage subsystemen van Hitachi. Bovendien kan met deze oplossing worden voldaan aan richtlijnen zoals Sarbanes Oxley, SEC 17a-4en HIPAA. Deze richtlijnen vereisen een bepaalde opslagperiode voor documenten, onveranderlijkheid en het invoeren en bewijzen van vereiste controle- en beheerprocessen van documenten.

De gezamenlijke oplossing zal in Q3 van 2005 beschikbaar zijn voor klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/642548). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.