Managed hosting door True

Enable U koppelt systemen Hogeschool Saxion

 

Digitalisering

Enable U, leverancier van integratieoplossingen, gaat voor hogeschool Saxion ict-systemen veilig koppelen om zo invulling te geven aan de integratievisie van de hogeschool. Deze wil studenten, medewerkers en overige klantgroepen voorzien van 24/7 online dienstverlening voor een nog betere leer- en werkomgeving.

Saxion, die met locaties in Enschede, Deventer en Apeldoorn zich tot één van de grotere hogescholen van Nederland mag rekenen, wil studenten voorzien van alle randvoorwaarden om zo optimaal mogelijk te kunnen studeren. Digitalisering van informatievoorziening is daar één van. Door te kiezen voor Enable U in the cloud worden middels het integratie platform as a service (iPaas) backoffice systemen beter geïntegreerd en informatie-uitwisseling tussen front- en backoffice op het gebied van roostering, studievoortgang en financiën vergroot. Ook biedt de oplossing mogelijkheden om externe cloudsystemen vanuit de webbrowser te configureren. Iets wat het voor de hogeschool mogelijk maakt om op den duur zelf nieuwe en veilige koppelingen te maken.

Volgens Frank Arts, ceo van Enable U, die de aankomende drie jaar Saxion helpt met de digitalisatieslag, is straks alles realtime inzichtelijk. Van agenda’s van leerkrachten, boekingen van ruimtes tot aan opdrachten en resultaten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6423627). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.