Managed hosting door True

Arrow tekent distributieovereenkomst met Rubrik

 

Contract ondertekenen

De Houtense it-distributeur Arrow Electronics gaat in Nederland de distributie verzorgen voor het Amerikaanse datamanagementbedrijf Rubrik waarvan het Europese verkoopkantoor in Amsterdam gevestigd is.

Rubrik biedt via Arrow een innovatief platform, waardoor Nederlandse bedrijven in staat zijn hun gegevens gemakkelijk en veilig van on-premises naar de cloud te transporteren. De distributeur kan nu door gebruik te maken van Rubrik's technologie de databeheer-functionaliteiten leveren in on-premises en cloudomgevingen via één softwareplatform, waardoor ondernemingen hun apps overal veilig kunnen mobiliseren en volgens Arrow verzekerd zijn van onder meer geautomatiseerd back-up en herstel van gegevens naast ook replicatie en archivering van data, zowel in hybride als multi-cloud-omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6420390). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.