Managed hosting door True

Radboud UMC kiest voor Motiv IT Masters

Waarde aanbesteding netwerkbeveiliging ruim 3,5 miljoen euro

 

Handen schudden

Het Radboud Universitair Medisch Centrum (UMC) heeft de Europese aanbesteding netwerk security met een totale waarde van ruim 3,5 miljoen euro gegund aan Motiv IT Masters. De in IJsselstein gevestigde ict-security dienstverlener gaat de komende vier jaar, met een optie tot verlenging van maximaal drie keer twee jaar, de netwerkbeveiliging voor het Nijmeegse ziekenhuis verzorgen.

De aanvankelijk geschatte waarde van het project bedroeg 984.486,35 euro. Over het waarom de uiteindelijke kosten met 3.527.740,00 euro bijna tweeënhalf keer zoveel bedraagt, heeft het Radboud universitair medisch centrum nog niet kunnen reageren. 

Gezien de complexiteit van het Radboud UMC zocht het ziekenhuis naar een leverancier, die een juiste combinatie van de verscheidenheid in netwerkbeveiliging kan verzorgen. In de gunningsfase zijn potentiële leveranciers gevraagd de best mogelijke oplossing voor het Radboud te presenteren met een uitwerking van combinaties en prioritering van de verschillende diensten op het gebied van netwerk security. Ook speelde het kunnen bieden van zoveel mogelijk managed services een rol. Motiv IT Masters, één van de zeven inschrijvers, kwam hierbij als beste uit de bus.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6419780). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.