Managed hosting door True

Datech Portal deelt contractdata met Autodesk-resellers

Tool wereldwijd gelanceerd door Tech Data divisie Datech Solutions

 

Datech Solutions, de gespecialiseerde divisie van distributeur Tech Data voor de value added-distributie van Autodesk software, introduceert wereldwijd de Datech Portal om Autodesk-resellers te ondersteunen bij de verkoop van abonnementen. De online tool geeft geautoriseerde Autodesk-resellers toegang tot contractdata van eindgebruikers.

De Datech Portal is volgens het bedrijf afgestemd op het abonnements- en verbruiksmodel van Autodesk, zodat resellers op een pro-actieve manier hun klanten kunnen benaderen. Iets wat de relatie tussen beide partijen versterkt, het aantal verlengingen van abonnementen doet toenemen en klanttevredenheid positief beïnvloedt. Daarnaast kunnen resellers gebruik maken van de value-added services van Datech en beschikken ze over het laatste nieuws inzake sales, marketing, techniek en operations.

In een intuïtieve en visuele interface, die veilig en altijd beschikbaar is, krijgen resellers belangrijke informatie vanuit de portal gepresenteerd. Met één klik kan een reseller contact opnemen met de klant of datapakketten downloaden. Ook worden in elke fase specifieke Datech value-add services aangeboden om resellers te ondersteunen, zoals training, toegang tot marketing en technische diensten en orderautomatisering.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6418258). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.