Managed hosting door True

Tech Data komt met Digital On-Demand-suite

 

Digitalisering

Ict-distributeur Tech Data introduceert de Digital On-Demand Suite om de overstap van fysieke naar digitale distributie van software, cadeaubonnen en gamingproducten makkelijker te maken. De suite waarborgt volgens Tech Data 24/7 beschikbaarheid en levering, verschaft licentiecodes en biedt volledige integratie met de systemen van klanten.

De Digital On-Demand-suite is gebouwd op basis van het Activate-here-platform van Tech Data, waarop klanten van de distributeur inmiddels ruim 2,5 miljoen digitale transacties hebben verwerkt. De nieuwe suite is beschikbaar voor zowel online als traditionele winkels, integreert naar eigen zeggen naadloos met de systemen van Tech Data, schrapt fysieke leveringskosten en verlaagt de uitstoot van CO2 tot wel 90 procent vergeleken met traditionele fysieke distributiemodellen.

‘Met meer dan zestig geïntegreerde leveranciers, en meer in de pijplijn, heeft Tech Data nu de uitgebreidste digitale catalogus in de sector. Wij spelen een belangrijke rol in de transformatie van het ict-kanaal door leveranciers en klanten te helpen met de overstap naar digitale distributiemodellen, die zowel goed voor hun bedrijf als het milieu zijn’, zegt Denis Fouquet, vice president software en cloud Europa, bij Tech Data, die toevoegt dat de Digital On-Demand-suite partners de kans biedt hun inkomsten snel uit te breiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6417995). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.