Managed hosting door True

EMC benoemt nieuwe channelmanager

 

EMC heeft Michel Schrok benoemd tot channelmanager Nederland. Hij maakt in die functie deel uit van het managementteam van EMC.

Michel Schrok wordt als channelmanager samen met een team van partnermanagers verantwoordelijk voor de omzet van EMC-producten die in Nederland via resellers worden verkocht. Hij volgt Geert van Peteghem op, die in zijn nieuwe functie verantwoordelijk is voor de channel-omzet van EMC Noord-Europa (Benelux en Scandinavië).

Schrok is afkomstig van HP/Compaq, waar hij 6,5 jaar als storagespecialist en salesmanager actief was binnen de channelorganisatie. Daarvoor was hij salesmanager en commercieel adjunct-directeur bij Maxcom, distributeur van storage-oplossingen van onder andere Digital, Plasmon en Procomm. Ook heeft hij als productmanager en salesmanager gewerkt bij Inelco Electronics, distributeur van onder andere Digital- en HP-storage-oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/641773). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.